Auto's en Motoren

Besparen op koffie-kosten

Posted On september 19, 2018 at 9:53 am by / Reacties uitgeschakeld voor Besparen op koffie-kosten

Als je geld wilt besparen, dan is het vaak goed om te kijken naar je vaste lasten. Als je dit hebt bekeken en zo zuinig mogelijk hebt gemaakt, kijk dan eens naar de dagelijkse uitgaven die eigenlijk niet nodig zijn. Hiermee bedoelen we de ‘gewone’ dingen die elke dag of elke week koopt omdat je ze gewoon nodig hebt. In de supermarkt hebben we vaak de neiging om producten te pakken die we kennen, vaak van de reclame. Dit zijn meestal niet de goedkoopste producten, maar juist de duurdere. Het kan je heel veel geld schelen als je eens met een open blik de supermarkt binnen loopt en op zoek gaat naar de koopjes. Goedkopere producten en huismerk producten liggen vaak niet op ooghoogte, maar voornamelijk in de lage rekken waar je voor moet bukken.

Bedenk ook dat je veel dingen die je koopt in de supermarkt niet écht nodig hebt, maar die je gewoon lekker vindt als extraatje. Een tip die goed kan helpen is om niet naar de supermarkt te gaan op een tijdstip waarop je honger hebt. Het is namelijk zo dat je dan meer dingen koopt die je niet nodig hebt, puur vanuit je hongergevoel. Ook kan het helpen om één keer in de week boodschappen te doen, in plaats van een paar keer. Zo kom je minder vaak in de verleiding om meer te kopen, en als het op is dan heb je maar even pech.

Veel mensen drinken dagelijks koffie, vaak wel meerdere kopjes per dag. Koffie is niet een goedkoop product, dus voor de centen zou je zeggen, ga er minder van drinken. Als je toch wel erg gehecht bent aan je bakkie, dan kun je natuurlijk ook kijken naar de verschillende merken. Lavazza of Nespresso cups zijn bijvoorbeeld best prijzig, maar er zijn veel alternatieven te vinden (vooral op internet), die net zo lekker smaken en een veel betere prijs hebben.

Deze advertorial is geplaatst door (e-conomy), gegevens zijn bekend bij en geverifieerd door de beheerder van deze website.