Auto's en Motoren

Maatwerk tv meubels

Posted On januari 29, 2019 at 2:11 pm by / Reacties uitgeschakeld voor Maatwerk tv meubels

Ga voor een maatwerk tv meubel

Bent u op zoek naar een tv meubel maar vindt u niet wat u zoekt? U vindt misschien ook dat veel tv meubels er maar standaard uitzien en van slechte kwaliteit zijn? Misschien moet u dan eens nadenken over een maatwerk tv meubel. Bij Spectral kun u namelijk voor een dergelijk maatwerk tv meubel terecht, waarbij u een keuze heeft uit vele mogelijkheden. Zo heeft u straks een uniek tv meubel in uw woonkamer staan of hangen dat een genot is om naar te kijken.

De maatwerk tv meubels van Spectral

De maatwerk tv meubels zijn van toepassing op enkele van de modellijnen die Spectral heeft uitgebracht. U heeft de wens voor een uw wand een minder brede uitvoering? Dan laat u het tv meubel toch inkorten? Heeft u bepaalde wensen met betrekking tot de diepte van de het tv meubel, dan is het mogelijk om ook de diepte in te korten. Ook als u speciale wensen heeft met betrekking tot het design, zoals de kleur of het gebruikte materiaal kunt u allemaal laten uitvoeren. Naast de 5 basiskleuren heeft u een keuze uit maar liefst 2000 verschillende kleuren. Zo kunt u uw maatwerk tv meubel altijd in de kleur krijgen die u wenst.

Bijzonderheden

Heeft u nog andere bijzondere wensen met betrekking tot uw tv meubel, dan is dit vrijwel altijd uitvoerbaar. Heel praktisch bijvoorbeeld om in de achterwand uitsparingen op maat van uw wandcontactdozen te laten uitfrezen? Zo past uw tv meubel altijd straks tegen de muur. Maar misschien stelt u hoge eisen aan het geluid van uw tv, dan is het zelfs mogelijk om een maatwerk tv meubel aan te schaffen met geïntegreerd soundsysteem. Neemt u contact met Spectral op om u uitgebreid over de mogelijkheden te laten voorlichten of bezoek de showroom.

 
Dit artikel is geplaatst door (E van Santen), gegevens zijn bekend bij en geverifieerd door de beheerder van deze website.

Dit artikel is geplaatst door (E van Santen), gegevens zijn bekend bij en geverifieerd door de beheerder van deze website.