Auto's en Motoren

Private lease

Posted On augustus 10, 2018 at 10:11 am by / Reacties uitgeschakeld voor Private lease

Een auto kopen of een auto leasen? Wilt u genieten van de voordelen van het hebben van een auto, maar ziet u op tegen de hoge kosten die dit met zich meebrengt? Overweeg dan een private lease bij Xleasy. Hier kun je erg voordelig een auto leasen en maandelijks een vaste prijs betalen voor de auto. Zo geniet u van alle vrijheid en geniet u van de beste voorwaarden en service.

Wat is inbegrepen bij een lease?
Wanneer u kiest voor private lease geniet u van de beste voorwaarden. Bij een private lease zijn namelijk veel kosten inbegrepen bij de prijs. U betaalt een vaste prijs voor het leasen van de auto en hier zijn kosten zoals; motorrijtuigenbelasting, inzittende verzekering, WA verzekering, bandenwisseling, pechhulp en reparatiekosten inbegrepen. U betaalt een vaste prijs per maand en kunt de beste voorwaarden verwachten.

Een auto voor iedereen
Xleasy heeft een ruim aanbod aan lease modellen. Alle soorten, maten en merken zijn beschikbaar bij Xleasy. Of u nu een auto zoekt voor het hele gezin, of een auto voor het werk. U vindt eenvoudig de auto die past bij uw rijwens.

Genieten van alle voordelen van autorijden, maar niet de volle mep betalen voor een nieuwe auto? Lease dan een auto bij Xleasy. Voor meer informatie over private lease kunt u terecht op de website van Xleasy of neem telefonisch contact op voor meer informatie.

Deze advertorial is geplaatst door (E van Santen), gegevens zijn bekend bij en geverifieerd door de beheerder van deze website.
Let op: geld lenen doet u op eigen risico en er zijn kosten aan verbonden, lees daarom altijd eerst de overeenkomst