Auto's en Motoren

Tips om leer te verven

Posted On maart 25, 2019 at 8:37 am by / Reacties uitgeschakeld voor Tips om leer te verven

Wanneer je aan de slag gaat met het verven van leer, zijn er een aantal dingen waar je extra op moet letten. Dit is belangrijk omdat de kleinste fouten al voor een slechter resultaat kunnen zorgen. Voordat je aan de slag gaat met de leerverf, is het belangrijk om de staat van het te verven oppervlak te bepalen. Wanneer het product er niet goed meer aan toe is en bijvoorbeeld scheuren bevat, kan het verstandig zijn deze eerst te laten repareren. Verven op kapot leer geeft namelijk niet het mooiste resultaat. Als het voorwerp iets is verkleurd of wat lichte vlekken heeft, is dit geen probleem. Met een beetje leerreiniger is het makkelijk om de originele kleur terug te krijgen.

 

De volgende stap is om voor jezelf duidelijk te kregen met wat voor soort leer je te maken hebt. Misschien weet je dit al, maar de kans is ook groot dat het nog onduidelijk is. Het is belangrijk om te weten wat voor soort leer je wilt gaan verven, omdat je de juiste leerverf nodig hebt. De meeste leerverf is universeel maar het is toch handig om dit van tevoren even na te kijken. Dit is een belangrijke stap bij het verven van alle soorten leer. Bij leren schoenen verven, jas verven en ook wanneer je je bank wilt verven.

 

Een derde tip is om rekening te houden met waar je het te verven product wilt gebruiken. Wanneer je iets wilt verven wat je ook buiten gebruikt, is het handig om voor water dragende leerverf te kiezen. Het zou namelijk zonde zijn als je leer gelijk af gaat geven wanneer er wat spetters op komen.

 

Tot slot moet je de juiste kleur kiezen. Je kunt ervoor kiezen om de huidige kleur te behouden en hier met dezelfde kleur overheen te gaan, of je kunt ervoor kiezen om je leer een andere kleur te geven. Wanneer jeAngelus leerverfgebruikt heb je de keuze tussen wel honderd kleuren leerverf.

Dit reclame-artikel is geplaatst door (e-conomy), gegevens zijn bekend bij en geverifieerd door de beheerder van deze website.