Auto's en Motoren

Uitbesteden van salarisadministratie

Posted On februari 21, 2019 at 9:07 am by / Reacties uitgeschakeld voor Uitbesteden van salarisadministratie

Bezig zijn met salarissen van je werknemers, alle cijfertjes op een rijtje krijgen en andere financiële zaken. Sommigen vallen haast in slaap wanneer ze hier alleen al aan denken. Anderen krijgen een paniekaanval omdat ze geen idee hebben wat ze ermee aan moeten! Gelukkig leven we inmiddels in 2019, en kun je dit soort zaken aan anderen uitbesteden. Mensen die weten wat ze doen, en ze vinden het nog leuk ook! Een van de bedrijven waaraan je zulke werkzaamheden uit kunt besteden, is het CBBS.

Salarisverwerking is iets wat op tijd moet gebeuren en ook nog eens nauwkeurig. Je wilt je medewerkers immers tevreden houden. CBBS biedt onder andere ondersteuning in de salarisadministratie. Deze eenvoudige, online salarisservice kan u zeeën van tijd besparen en je hoeft niet meer om te kijken naar de loonadministratie.

De salarisservice van CBBS biedt snel en makkelijk inzicht in je complete financiële administratie. Wanneer je toch ergens hulp bij nodig hebt, is dit bedrijf altijd te bereiken. Of dit nu via de website is, telefonisch of per email maakt daarbij niets uit! CBBS staat altijd garant voor de beste service.

Naast vriendelijk, zijn ze bij dit bedrijf ook nog eens snel. Zo is je aanvraag bijna altijd binnen 24 uur verwerkt. De dag na uw aanvraag ontvangt u alle relevante output en salarisstroken. Deze relevante output bestaat vaak uit de volgende onderdelen: aangifte loonheffingen pensioen, loonkosten per uur, jaaropgave werknemers, doorvoeren van wijzigingen in de cao, automatische koppeling loonsomenquêtes van het CBS, loon- en betaalstaten en het aanleveren van SEPA-bestanden.

Wilt u de service uitbreiden? Dat is ook mogelijk. Het pakket kun je uitbreiden met een informatiemodule voor het management. Ook kun je ervoor kiezen om de overboeking van salarissen te optimaliseren. Daarbij heeft u ook nog de keuze om historische loonstaten en periodieke loonopgaven te maken. Het overstappen naar het systeem van CBBS is eenvoudig, haar overstapservice zorgt ervoor dat dit soepel verloopt.

Dit reclame-artikel is geplaatst door (e-conomy), gegevens zijn bekend bij en geverifieerd door de beheerder van deze website.